CaliforniaStudio
de Bedrijfswagen Adviseurs
In mijn kantoor California te Harderwijk zijn ook de Bedrijfswagenadvieurs gevestigd. Zij doen het anders en laten auto's midden in de industriële omgeving van de hal fotograferen.Read More…
Guido de Bruin, Verhalenverteller
Fotografie ter promotie van de aangrijpende solovoorstelling van Guido de Bruin over vuile handen, zuiverheid en moed in Westerbork tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Read More…
Read More…
Into the Buddha Lounge
13-12-17 09:56 fotograaf harderwijkZakelijk | Zakelijke Fotografie
Sieraden Jules Bean
19-10-17 14:51 fotograaf harderwijkZakelijk
Voor de klanten-brochure van Jules Bean heb ik de sieraden gefotografeerd. De kleine oorbellen en kettingen zijn per categorie gerangschikt zodat per product bestelinformatie kan worden vermeld.Read More…
Culinaire fotografie
Dit jaar bestaat mijn bedrijf 25 jaar. Tijd voor een terugblik.
Tijdens het maken van een reis is een diner altijd een extra verwennerij. Vandaar dat er in een reportage vrijwel altijd de sfeer van een restaurant wordt besproken, vergezeld met enkele foto’s van gerechten. Het is improviseren en snel werken.
Zodra het gerecht wordt opgediend maak ik enkele opnamen. De doorgaans stevige witte servetten staan opgesteld om als reflectiescherm te dienen. De draadloze flitser is voorzien van een softbox, om het licht nog meer te verzachten.
Ik kies er voor om de gerechten close in beeld te brengen, met een beperkte scherpte diepte om het gerecht er smaakvol uit te laten zien. Read More…
Tijdens het maken van een reis is een diner altijd een extra verwennerij. Vandaar dat er in een reportage vrijwel altijd de sfeer van een restaurant wordt besproken, vergezeld met enkele foto’s van gerechten. Het is improviseren en snel werken.
Zodra het gerecht wordt opgediend maak ik enkele opnamen. De doorgaans stevige witte servetten staan opgesteld om als reflectiescherm te dienen. De draadloze flitser is voorzien van een softbox, om het licht nog meer te verzachten.
Ik kies er voor om de gerechten close in beeld te brengen, met een beperkte scherpte diepte om het gerecht er smaakvol uit te laten zien. Read More…